Adverteren op Radio Ideaal of Ideaal Televisie

Een bedrijf tot een succes maken, betekent dat mensen u moeten kennen. Adverteren bij Radio Ideaal en IdeaalTV is het middel om een goede naamsbekendheid op te bouwen. Door te adverteren bij Ideaal komt u in contact met uw doelgroep in de Achterhoek en dat is wat wat u nodig heeft om uw organisatie tot een succes te maken.

Voordelen van adverteren bij Ideaal
Bij Ideaal adverteert u regiogericht. Dat betekent dat u nog gerichter kunt inspelen op de doelgroep tegen relatief lage kosten. Daarnaast heeft Ideaal een grote naamsbekendheid in de regio en staat Ideaal dichtbij de mensen. Adverteren bij ons kan ervoor zorgen dat u sneller de gewenste vertrouwensband opbouwt met uw doelgroep.

Het bereik van Ideaal
Ideaal is overal en altijd te bereiken. Overdag, onderweg in de auto, thuis of op het werk. 's Avonds in de huiskamer via IdeaalTV en 24 uur per dag op www.radioideaal.nl. Met 5 opgestelde zendmasten is Radio Ideaal in de Achterhoek te beluisteren over de ether via de frequenties FM 99.5, FM 105.1, FM 105.8, FM 106.5 en FM 107.7 en tevens via de kabel in de Achterhoek en Liemers op FM 91.1 en FM 94.0. Daarnaast is de omroep ook te beluisteren via het moderne glasvezelnetwerk en online via de website.

Adverteren op Radio Ideaal
Radiocommercials zijn goedkoop in productie en snel te realiseren. Daarnaast is radio overal aanwezig en het bereik van radio (wekelijks ruim 90% van alle Nederlanders) staat al jaren op eenzame hoogte. Het medium biedt de ideale mogelijkheid voor een snelle opbouw van naamsbekendheid en de promotie van acties.

Voordelen van adverteren op Radio Ideaal
- Snel en goedkoop te realiseren
- Radio is geen zapmedium
- Groot bereik in de Achterhoek

Adverteren op Radio Ideaal werkt
Bij Radio Ideaal heeft u de mogelijkheid om heel gericht in uw omgeving te adverteren en uw bereik is groot, want Radio Ideaal kent al jaren een groot en trouw luisterpubliek dat nog steeds dagelijks groeit. Tegen relatief lage kosten brengt u uw boodschap razendsnel bij de Achterhoekse luisteraars.

Adverteren op IdeaalTV
Adverteren op IdeaalTV brengt uw bedrijf snel en gemakkelijk in de huiskamers van kijkers in de gemeente Bronckhorst. Tegen relatief lage kosten maakt u de kijker bekend met uw beeldmerk en uitstraling. Reclame op IdeaalTV is een perfecte mix met radioreclame op Radio Ideaal.

Voordelen van adverteren op IdeaalTV
- Zeer geschikt voor imagocampagnes
- Een beeld spreekt voor zich
- Snel en eenvoudig de huiskamer van de consument bereiken
- Een groot bereik en trouwe kijkers

Adverteren op IdeaalTV werkt
IdeaalTV is de lokale tv-zender in de gemeente Bronckhorst en te ontvangen via de kabel. De zender kent een aanbod van zeer actuele nieuws- en informatieberichten, een groot aanbod aan beeldmateriaal van evenementen en gebeurtenissen, afgewisseld met interessante en leuke videoproducties. Dagelijks kijken veel mensen naar IdeaalTV om op ontspannen wijze op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en gebeurtenissen in de streek.

U staat er niet alleen voor
Wij helpen u graag met een campagne op maat voor uw bedrijf of evenement. Doordat we goede contacten hebben met professionele productiemaatschappijen en zelf ook commercials kunnen produceren, kunnen we u verder helpen bij het bepalen van uw strategie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de zeer aantrekkelijke tarieven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze afdeling aquisitie.

Radio Ideaal / IdeaalTV

Bezoekadres:
Stationsstraat 32a
7021CK Zelhem

Postadres:
Postbus 50
7020 AB Zelhem

Telefoon: 0314 - 62 4002
E-mailadres: reclame@radioideaal.nl

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook