Het fotoboek van Ideaal

Coinhunters zoekdag in Keijenborg

Ongeveer 200 deelnemers uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland en Belgiƫ kwamen zaterdag naar Keijenborg voor een zoekdag van de Coinhunters. Gewapend met een metaaldetector gingen ze op zoek naar munten die eerder in twee verschillende akkers waren verstopt door de organisatie. Ook konden de deelnemers zoeken naar een zilveren hart, waarmee de hoofdprijs in de wacht kon worden gesleept. Daarnaast werden er ook verschillende andere voorwerpen gevonden, zoals een grote gouden ring.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 28-10-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Arno Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 23

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken