Het fotoboek van Ideaal

Najaarsconcert Harmonie in koor

Koninklijke Harmonie Concordia en het Hengelo's Gemengd Koor gaven zondagmiddag een bijzonder najaarsconcert onder de titel Harmonie in koor. In een goed gevulde sporthal De Kamp in Hengelo was een gevarieerd programma in elkaar gezet. Zowel de harmonie van Concordia alsook het jeugdorkest en de malletband kwamen in actie. Bijzonder was een solo stuk van Hallelujah, gezongen door vader en dochter Wibmer met begeleiding van de harmonie.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 06-11-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Rudy Gerrits
Aantal foto's in dit fotoboek: 52

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken