P2000 brandweer monitorDatum melding: 11-01-2019 - Tijdstip melding: 14:54:48 - Situatie: PRIORITEIT 1
Voertuigbrand in Wehl

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Ruigoord Rebels te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

 

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

 

Muziekagenda

Live@Ideaal/iBeat
Datum: 23-1-2019
Aanvang: 20:00 uur
Band: Mokes (Duitsland)

Meer informatie...
Mokes is een folk-rockband Duitse band.Op akoestische instrumenten spelen ze een ruige, authentieke show met improvisaties en verfijnde arrangementen. In hun composities combineren ze folk met rock, polka en wereldmuziek. De teksten vertellen vooral grimmige verhalen over het vinden van hun plek in de samenleving.
Live@Ideaal/iBeat
Datum: 30-1-2019
Aanvang: 20:00 uur
Band: Catweazle The Band

Meer informatie...
Catweazle The Band is een rock coverband,die nummers uit de jaren 60,70 ,80 en 90 spelen. De ervaren en gelouterde muzikanten Tom Holkenborg (gitaarzang) Carlo van den Putte (baszang) Eugen Rouwhorst (zang) en Stef Hoitink (drums) hebben elkaar in 2017 gevonden.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen zich aanmelden via www.radioideaal.nl/live.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook